
AK Parti Zonguldak 4’ncü sıra Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu seçim çalışmalarını hızlı bir tempoda sürdürüyor.
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu Devrek ilçesinde çeşitli açılışlara katıldı ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
AK Parti’nin Zonguldak merkez ve ilçelerinde başlattığı “67 de 670 kişi ile 67.000” programına katılarak; “67 de 670 kişi ile 67.000 Programı Kapsamında Çok değerli Dava Arkadaşlarım; AK Parti Milletvekili Adaylarımız, AK Parti il ve İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ile birlikte Devrek Cumhuriyet Meydanında Halk ile buluştuk.
Teşkilat Mensubu Arkadaşlarımıza ve Devrekli Hemşehrilerimiz’e sevgi ve saygılarımı sunuyorum..
Sözümüz Söz…Hep birlikte Başaracağız..” dedi.
NEJDET TISKAOĞLU AÇILIŞA KATILDI
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu Devrek ilçesinde “Bi Organik Yöresel Doğal Ürünler” işletmesinin açılışına katıldı.
Tıskaoğlu; “AK Parti Milletvekili Adaylarımız ve Teşkilat Mensubu Arkadaşlarımız ile birlikte Devrek Merkezde bulunan İl Genel Meclis Üyesi Sayın Serpil Özmen ve Eşi Bayram Özmen Beyefendi’nin yeni açmış olduğu “Bi Organik Yöresel Doğal Ürünler” işletmesinin açılışına Katılım sağladık..
Rabbim hayırlı bol kazançlar nasip etsin inşallah.”
DEVREK TSO’YU ZİYARET ETTİLER
Devrek ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden Nejdet Tıskaoğlu; “AK Parti Milletvekili Adayı Sayın Muammer Avcı, AK Parti Milletvekili Adayı Sayın Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Sayın Murat Durdubaş ve Teşkilat Mensubu Arkadaşlarımız İle birlikte Devrek TSO ( Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Sayın Abdullah Başoğlu’nu makamında ziyaret ettik.. Sayın Başoğlu'na İlgi alakaları ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.”
TISKAOĞLU: 14 MAYIS'TA TARİH YAZACAĞIZ
AK Parti Zonguldak 4. Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, Örmeci köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ilçe başkanları ve partili yöneticilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Nejdet Tıskaoğlu; "İnşallah haftaya bu günlerde bu gururu hep birlikte yaşayacağız. Haftaya artık seçim bitiyor. Önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle beraber Zonguldak'ta tarihin en büyük oyunu vererek bizleri meclise göndererek daha büyük daha coşkulu bir kutlama yapacağız. Bir haftamız var. Bir hafta içerisinde çalışacağız. Herkesin oyunu alarak inşallah 14 Mayıs'ta tarih yazacağız. Tarihi inananlar yazar. Tarihi çalışanlar yazar. Tarihi mücadele edenler, Allah, vatan, bayrak, memleket, ezan sevgisi olanlar yazar. Bu bir kişinin başarısı değil. Biz çalışıyoruz mücadele ediyoruz ama bu sadece bizim başarımız değil. Bu sizlerin teşkilatın başarısı. Bu sizlerin başarısı. Bu bize gönül veren herkesin başarısı olacak. Tarihi hep birlikte yazacağız" diye konuştu.















