BIST 100
13.990,69 -1,83%
DOLAR
47,1651 0,15%
EURO
53,9258 -0,05%
GRAM ALTIN
6.058,63 0,61%
FAİZ
41,10 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
84,13 -0,01%
BITCOIN
63.128,00 -1,49%
GBP/TRY
63,3616 -0,40%
EUR/USD
1,1428 -0,12%
BRENT
85,65 1,69%
ÇEYREK ALTIN
9.905,85 0,61%
Zonguldak Açık
Zonguldak hava durumu
29 °

CHP’DEN DAVET VAR!

448917557_861184766056080_7212491935620910106_n

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 30 Haziran Pazar Günü Kocaeli Gebze’de “Geçinemiyoruz Mitingi” düzenleyecek.

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, il ve ilçe başkan ve yöneticileriyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek, mitinge tüm ilçelerden ücretsiz otobüs kaldırılacağını belirterek, “Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı pula dönen, ürünü para etmeyen, asgari ücretle yaşam savaşı verenleri, hayat pahalılığı altında ezilenleri, yıllarca bu ülkenin ekonomisine katkı koyan emekçileri ve onların yaşadığı bu zulmü yüreklerinde hisseden herkesi 30 Haziran’da Kocaeli Gebze’de Geçinemiyoruz Mitingi' ne bizlerle birlikte olmaya çağırıyoruz” dedi.

Dural şöyle konuştu;

“Yerel seçimlerden sonra bugüne kadar atanamayan öğretmenler ve mülakat mağdurları, emekliler, çay üreticileri ve buğday üreticileri için düzenlenen mitinglerden sonra 30 Haziran'da Kocaeli'de ‘Emek Mitingi’ düzenlenecektir.

Türkiye’nin dört bir yanındaki; emeklisi, işçisi, çiftçisi, öğrencisi, esnafı 'Geçinemiyoruz' diyor. Madem ki geçinemiyorsunuz, madem ki sonuç yok, o zaman asgari ücrete zam yapılması gereken günden bir gün önce Kocaeli'de, Gebze'de büyük” Geçinemiyoruz Mitingi' yapılacaktır.

Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı pula dönen, ürünü para etmeyen, asgari ücretle yaşam savaşı verenleri, hayat pahalılığı altında ezilenleri, yıllarca bu ülkenin ekonomisine katkı koyan emekçileri ve onların yaşadığı bu zulmü yüreklerinde hisseden herkesi 30 Haziran’da Kocaeli Gebze’de Geçinemiyoruz Mitingi' ne bizlerle birlikte olmaya çağırıyoruz.

Ekonomik krizin en can yakıcı hali ile yaşandığı bu günlerde, tarafımız her zaman emekten ve emekçiden yanadır. Ezilen, hor görülen, mağdur olan kim varsa, sesi, soluğu çığlığı olmaya devam edeceğiz ve vatandaşımızın açlıkla sınanmasına asla izin vermeyeceğiz.

Sesimizi tüm Türkiye’ye duyuracağız!!

Bizler, iktidarın milletimize yaşattığı ekonomik sıkıntıların sorumluluğuna ortak olmayacağız, yanlışlarına doğru demeyeceğiz. Onlara dur diyeceğiz!

Geçinemiyoruz Mitingi'ne katılmak isteyen vatandaşlarımız için Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı ve tüm İlçe Başkanlıklarımız ücretsiz otobüs kaldırılacaktır. Katılmak isteyenlerin İl Başkanlığımıza ve İlçe Başkanlıklarımıza müracaat etmeleri rica olunur.”

#CHPzonguldakil

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?