
15 Nisan'da başlayan denizlerde av yasağı gece yarısı itibarıyla sona erdi. Günlerdir yeni sezona hazırlanan balıkçılar, dualarla denize açıldı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu da 1 Eylül 2025’den 15 Nisan 2026 tarihine kadar sürecek olan av sezonunun ilk anlarında balıkçıları yalnız bırakmadı.
Vali Hacıbektaşoğlu, av yasağının sona ermesiyle birlikte Kilimli Balıkçı Barınağı’nda yeni sezon heyecanı başladı.
Vali Osman Hacıbektaşoğlu, denize açılarak ‘Vira Bismillah’ dedi ve telsizle tüm balıkçılara seslenerek yeni av sezonunun kazasız belasız, hayırlı ve bereketli geçmesini diledi. “Tüm Zonguldak’ı, Türkiye’yi balıkla doyurun inşallah” sözleriyle de balıkçılarımızın heyecanına ortak oldu.
Tüm balıkçılarımıza bol kazançlı, bereketli bir sezon diliyoruz.




