
Nejdet Tıskaoğlu Güney Afrika’da Çalışanlarıyla Buluştu, Horonla Gönülleri Fethetti
ZONSİAD Başkanı ve Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Nejdet Tıskaoğlu, Güney Afrika’daki Elcab Kablo fabrikasında çalışanlarıyla bir araya geldi. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Tıskaoğlu ve ekip arkadaşları Karadeniz’in simgesi haline gelen horon eşliğinde keyifli anlar yaşadı.
Fabrika çalışanlarıyla birebir sohbet eden, onların görüş ve taleplerini dinleyen Tıskaoğlu, Elcab Kablo’nun yalnızca bir üretim gücü değil, aynı zamanda güçlü bir aile yapısına sahip olduğunu vurguladı. Yurt dışında faaliyet gösteren Türk firmalarının, bulundukları ülkelerde sadece ekonomik değil, kültürel değerleriyle de iz bıraktığını ifade etti.
Program kapsamında gerçekleştirilen buluşma, çalışanlar arasındaki motivasyonu artırırken kurum içi bağların da güçlenmesine katkı sağladı. Horon eşliğinde yaşanan eğlenceli anlar renkli görüntülere sahne olurken, bu anlar kısa sürede sosyal medyada geniş ilgi gördü.
Paylaşılan görüntüler, Elcab Kablo’nun yalnızca üretim alanındaki başarısını değil, aynı zamanda insan odaklı yaklaşımını da gözler önüne serdi.
Nejdet Tıskaoğlu, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:
“Biz büyük bir aileyiz. Türkiye’de nasıl güçlü bir bağımız varsa, Güney Afrika’daki ekibimizle de aynı samimiyeti ve birlik ruhunu yaşıyoruz. Başarımızın temelinde bu güçlü bağlar ve birlikte hareket etme kültürü yatıyor.
Durban’daki fabrikamızda, Elcab ailemizle uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelmenin tarifsiz mutluluğunu yaşadık. Aradan geçen zamana rağmen aynı heyecanı, aynı inancı ve aynı bağlılığı yüreğimizde taşıdığımızı görmek bizler için son derece kıymetliydi.
Bu buluşma yalnızca bir ziyaret değil; ortak hedefler doğrultusunda ilerleyen, aynı hayalleri paylaşan büyük bir ailenin yeniden kenetlenmesiydi. Her bir çalışma arkadaşımızın emeği, katkısı ve inancı, Elcab’ı bugünlere taşıyan en büyük güç olmaya devam ediyor.
8 yıldır bu yolculukta bizimle birlikte olan, emeğiyle değer katan tüm Türk ve Afrikalı çalışma arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.
Birlik ve beraberliğin değerini bir kez daha derinden hissettiğimiz bu anlamlı günde, sadece bugünü değil, geleceğimizi de konuştuk. Daha güçlü yarınlar için omuz omuza yürümeye kararlıyız.
Ayrıca bizlerle birlikte olan ve bu özel anları ölümsüzleştiren BRTV kanalının sahibi Sayın Mehmet Çetinkaya’ya da içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Elcab ailesi olarak; birlikte üretmeye, birlikte büyümeye ve birlikte başarmaya devam edeceğiz.”
Tıskaoğlu, çalışanlarıyla kurduğu güçlü iletişimin, elde edilen başarının en önemli unsurlarından biri olduğunu vurguladı.







