
Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün girişimleri sonucunda, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Belediyeye süreli kullanım kapsamında tahsis edilen 2 adet damperli kamyon ile 1 adet paletli ekskavatör hizmete alındı.
Teslim alınan iş makineleriyle, Kapalı Pazar Yeri’nin arkasında yapılacak olan Kültür Merkezi alanına imar yolunu açma çalışmalarına başlandı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vedat Öztürk,“İlçemize kazandırmayı hedeflediğimiz Kültür Merkezi için önemli bir adım attık. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Belediyemize tahsis edilen 2 adet damperli kamyon ve 1 adet paletli ekskavatör ile imar yolunu açma çalışmalarına başladık. Bu araçlar, yalnızca bu projede değil, Belediyemizin ihtiyaç duyduğu birçok hizmette de vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmamıza katkı sağlayacaktır. Desteklerinden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İLÇENİN ALT YAPISI GÜÇLENDİRİLİYOR
Gökçebey Belediye Başkanız Vedat Öztürk, Kasımlar Sokak’ta devam eden kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Sahada görev yapan ekiplerle görüşen Başkan Vedat Öztürk, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda sürdürüldüğünü belirterek, ilçenin altyapısını daha güçlü ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.






