SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZTSO’DAN ” TAKIM ÇALIŞMASI ” ANLATILDI

ZTSO’DAN ” TAKIM ÇALIŞMASI ” ANLATILDI
Bu haber 05 Temmuz 2018 - 16:30 'de eklendi ve 332 views kez görüntülendi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası “Eğitim Günleri” kapsamında planlanan ” Takım Çalışması ” eğitimi  04.07.2018 tarihinde ZTSO Eğitim Salonunda  gerçekleşti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası personeli ve üyelerinin katılım sağladığı eğitim programında çeşitli oyunlar eşliğinde takım nedir ,takım oluşturma,farklılık zenginliktir,etkili takımın özellikleri,başarısız takımlar,iyi ve kötü takım üyesi,takımda iletişim,takım iletişiminde sinerji, vizyoner takımlar,takımda liderlik,takımın başarıyla yönetilmesi,takım içi ve dışı etkili iletişim becerilerinin sağlanması,takım ruhu, heyecan ve birlik duygusunun sağlanması,takımda başarılı görev dağılımı,takım üyelerinin güçlü yönlerinin takım başarısına kanalize edilmesi,takım üyelerinin zayıf yönlerinin geliştirilmesi,verimlilik artırıcı çalışmalar anlatıldı.

Eğitim programı ilgili bilgi veren Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir” Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu sene planladığımız eğitimlerin üçüncüsü de üyelerimizin ve personelimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen eğitim sonunda hem personelimiz hem de üyelerimiz kendilerini geliştirme fırsatı buldular. Planladığımız eğitimler Kasım Ayına kadar devam edecek.  Bu eğitimler sırası ile Çalışma Hayatında Müşteri İlişkileri Yönetimi (01 Ağustos 2018 Çarşamba), Yaratıcı Düşünme ve Yeni Fikirler(13 Eylül 2018 Perşembe), Farkındalık Odaklı Stres Yönetimi (15 Kasım 2018) şeklinde gerçekleşecek. Tüm üyelerimizi bundan sonraki eğitimlere de bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER