SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İŞKUR, ZONGULDAK’A YENİ GİRİŞİMCİLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR.

İŞKUR, ZONGULDAK’A YENİ GİRİŞİMCİLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR.
Bu haber 08 Ekim 2018 - 17:32 'de eklendi ve 294 views kez görüntülendi.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında ilk kez düzenlenen Girişimcilik Eğitim Programı Kurs seçmesi Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Toplam 18 katılımcı ile eğitime başlayan kursiyerlerin çoğunun kadınlardan oluşması Zonguldak’ta yeni kadın girişimcilerin yer alacağını gösteriyor.

İŞKUR yetkilisi tarafından yapılan açıklamada; Kursiyerlerin birbirinden farklı projeleri arasında Sanat evi, Kadınlar Kıraathanesi, Doğal Ürünler Satış Merkezi, Çeyiz ürünleri Atölyesi bulunduğu, 4 gün sürecek olan bu kursu tamamlayan kursiyerlerin belgelerini aldıktan sonra açtıkları işletmeler için belgeleri ve projeleri ile KOSGEB’e başvuru yaparak hibe desteği alabilecekleri belirtildi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER