SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SERTİFİKALARINI ALDILAR

SERTİFİKALARINI ALDILAR
Bu haber 07 Aralık 2018 - 16:48 'de eklendi ve 327 views kez görüntülendi.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları 3 ay süren işaret dili eğitimi ardından sertifikalarını aldılar. İŞKUR Toplantı Salonunda gerçekleşen sertifika törenine İŞKUR İl Müdürü, il müdür yardımcıları, iş ve meslek danışmanları ile Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Volkan KOÇSAN ve Muhammet ÖZÇELEBİ katıldı.

İŞKUR İl Müdürü Gönül DEMİRSU, sertifika töreniyle ilgili yaptığı açıklamada; “Engellilere hizmet ederken kaliteyi artırmak, onlara daha iyi hizmet sunabilmek adına iş ve meslek danışmanlarımıza işaret dili eğitimi verilmesini sağlayarak sertifika aldırdık. Bu eğitimlerin geri dönüşümlerini olumlu yönde alıyoruz. Hem danışmanlarımız daha rahat iletişim kurabiliyor, hem de Kurumumuza gelen engelliler kendi dillerinden anlayan birilerinin kendilerine hitap ettiğini gördüğünde daha mutlu oluyorlar. Bu nedenle dezavantajlı gruplarımıza daha iyi hizmet edebilmek adına Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kurumumuz işbirliğinde üç ay süren eğitim sonunda danışmanlarımız sertifikalarını aldılar. Hizmet ettiğimiz vatandaşlarımız ve arkadaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER