17:49 - TOBB’DAN, METİN DEMİR’E ÖNEMLİ GÖREV
17:48 - EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ 22. KEZ KAN VERDİ
17:53 - SEÇİM BİTTİ ŞİMDİ GEÇİM SIRASI
17:51 - KAN BAĞIŞI DÜZENLENECEK
17:50 - ZONGULDAK’TA İHRACAT YÜZDE 31,5 AZALDI
17:48 - KELEŞ: SEBEP SONUÇ ARAMAK DOĞRU OLMAZ
17:42 - MÜFTÜOĞLU İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ
17:41 - UZUN: ÇOK AĞIR İTHAMLARA, İFTİRALARA MARUZ KALDIK
17:35 - VALİ TUTULMAZ HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ
17:33 - ŞİKAYET YOK, ÇÖZÜM VAR!
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulunun bir etkinliği olarak, kadın Girişimcilere Özel ‘’Kadın Girişimciler ve Dijital Dünya’’ konulu eğitim Zonguldak TSO eğitim salonunda gerçekleştirildi.
İki bölümden oluşan eğitimin ilk bölümünde; Sosyal medyanın gücü ve bu gücün kaynağı, farklı platformlar arasında en azından hangileri kullanılmalı, bu platformlardan Facebook İşletme Sayfaları hakkında özet bilgi, kullanılması önerilen özellikler/araçlar hakkında kısa örnekler ile bilgi sunumu ve potansiyel müşterilere nasıl ulaşılır konuları anlatıldı.
İkinci bölümde ise; Sosyal medyada reklam verirken hedef kitle tanımı, bütçe ve sürenin önemi ve özellikle Instagram kullanıcılarının hoşuna giden, ancak her sosyal medya platformunda uygulanabilecek, Instagram ve sosyal medyada çarpıcı görsel içerik hazırlama konularında yardımcı araçlar hakkında bir sunum gerçekleştirildi.