SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZTSO “KADIN GİRİŞİMCİLER VE DİJİTAL DÜNYA” KONULU EĞİTİM VERDİ

ZTSO “KADIN GİRİŞİMCİLER VE DİJİTAL DÜNYA” KONULU EĞİTİM VERDİ
Bu haber 08 Mayıs 2019 - 14:49 'de eklendi ve 304 views kez görüntülendi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulunun bir etkinliği olarak, kadın Girişimcilere Özel ‘’Kadın Girişimciler ve Dijital Dünya’’ konulu eğitim Zonguldak TSO eğitim salonunda gerçekleştirildi.

İki bölümden oluşan eğitimin ilk bölümünde; Sosyal medyanın gücü ve bu gücün kaynağı, farklı platformlar arasında en azından hangileri kullanılmalı, bu platformlardan Facebook İşletme Sayfaları hakkında özet bilgi, kullanılması önerilen özellikler/araçlar hakkında kısa örnekler ile bilgi sunumu ve potansiyel müşterilere nasıl ulaşılır konuları anlatıldı.

İkinci bölümde ise; Sosyal medyada reklam verirken hedef kitle tanımı, bütçe ve sürenin önemi ve özellikle Instagram kullanıcılarının hoşuna giden, ancak her sosyal medya platformunda uygulanabilecek, Instagram ve sosyal medyada çarpıcı görsel içerik hazırlama konularında yardımcı araçlar hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER