SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘OKULUMUZU İSTİYORUZ’

‘OKULUMUZU İSTİYORUZ’
Bu haber 04 Şubat 2020 - 17:12 'de eklendi ve 417 views kez görüntülendi.

Zonguldak Gazi Ortaokulu öğrencileri 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ikinci gününde de okula gitmeyip,  Madenci Anıtı’ndan yetkililere seslendiler.

Madenci Anıtı önünde toplanan Gazi Ortaokulu öğrenci ve velileri ellerindeki, “Gazi olarak yıkıldı gazi olarak açılacak, Bu okul bize söz verildi sözünüzü tutun, Çocuklarımızın eğitim haklarını ihlal etmeyin, Eğitimde bölgesel eşitlik istiyoruz” dövizleriyle okullarını geri istediklerini söylediler.

Öğrenciler 2019-2020 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin ikinci gününde de okula gitmeyerek Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül’ün sorunu biran önce çözmesini beklediklerini belirttiler. Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği yönetimi, Ankara’ya Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüşmek üzere bir heyet gönderdiklerini görüşmenin sonucunu da kamuoyuyla paylaşacaklarını söylediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER