SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

MAALESEF!

MAALESEF!
Bu haber 28 Nisan 2024 - 18:51 'de eklendi ve 190 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor Küme Düştü!

Zonguldak Kömürspor, ligin bitimine 1 hafta kala Kırşehirspor’u 3-2 mağlup etti.

Ancak Zonguldak Kömürspor’un sıralamada en yakın rakibi olan, ligde tek maçı kalan ve ligde kalabilmek için 1 puana ihtiyacı olan Nazilli Belediyespor ile play-offa kalabilmek için 1 puanın yeteceğini Ankaraspor 0-0 berabere kaldı. Böylece iki takım da isteğini aldı. Nazilli Bekediyespor son maçındaki bu sonuçla ligde kalmayı garantilerken Ankaraspor ise play-offu garantiledi.
Bu sonuçlarla Zonguldak Kömürspor ligden düştü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor karşılaşmasında kaleye tek bir şut bile çekilmediğini belirterek, iki takımın uzlaşarak maça çıktıklarının görüldüğünü ve maçın incelemeye alınması gerektiğini söyledi.

Yavuzyılmaz, “Bugün 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir.

Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır.

Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür.

Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor!

Konunun takipçisi olacağım” dedi.

Milletvekili Yavuzyılmaz ayrıca Ankaraspor-Nazillispor karşılaşmasının görüntü linkini de paylaştı.

İşte o maç:

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.