SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SİYASET BAHANE, DOSTLUK ŞAHANE

SİYASET BAHANE, DOSTLUK ŞAHANE
Bu haber 08 Mart 2019 - 17:40 'de eklendi ve 124 views kez görüntülendi.

AK Parti ile CHP’nin tepe noktasında, Genel Başkanlar ve üst düzey yöneticiler birbirlerini ağır bir şekilde eleştirseler de, Zonguldak’ta durum böyle görünmüyor.

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça AK Parti ve CHP Belediye Başkan adayları, yapılmayan hizmetler dışında birbirlerini karalayıcı, aşağılayıcı, siyasi tabirle “belden aşağı” eleştirilerden uzak, çok düzeyli Zonguldak’a ve Zonguldak siyasetine yakışan bir üslupla seçim kampanyası yürütüyorlar.

Düzeyli, seviyeli bir seçim kampanyası sürdüren AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve CHP Belediye Başkan adayı Şenol Şanal Gazipaşa Caddesi ve mahallelerde karşılaştıklarında birbirlerine sarılıyor, hal hatır soruyor birbirlerine şans diliyor.

Bu görüntüler siyasetin gerçekten görmeye değer bulduğumuz görüntüler.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, 8 Mart Dünya kadınlar Günü etkinliği kapsamında Gazipaşa Caddesi’nde kadınlara karanfil dağıtırken, bu sırada CHP’nin seçim koordinasyon merkezinde bulunan CHP adayı Şenol Şanal’ın davetini kırmayarak bir bardak çay içerek sohbet ettiler.

Bu fotoğrafa şöyle bir yorum getirmekte fayda var;

Seçimler gelir geçer, siyasette eleştiri de olacaktır ama bu eleştiriler düzeyli olursa. Ancak dostluklar her zaman bakidir. Zonguldak merkezde tek caddemiz var ve bu mecburiyet caddesi üzerindeki kaldırımlarda her gün herkes birbirleri ile karşılaşıyor. Siyaset bahane, dostluk şahane. Kim kazanırsa kazansın Zonguldak kazansın diyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER