SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ, KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ, KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 28 Nisan 2024 - 11:21 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

İl Genel Meclisi’nde CHP ile 16’şar üyeye sahip olmalarına rağmen bir CHPli üyenin oyuyla Meclis Başkanlığını kazanan AK Parti, Merkez ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Necdet Karaveli, köy muhtarlarıyla bir araya gelerek yerel seçimlerde seçilen muhtarları tebrik ettiler, projeler ve sorunlar hakkında görüştüler.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Merkez ilçemize bağlı demokrasimizin ilk halkası kıymetli köy muhtarlarımızla kahvaltı programında bir araya geldik.

Hemşehrilerimizle devletimiz arasında köprü olan muhtarlarımıza görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER