SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DİKKAT: FIRTINA VE TOZ TAŞINIMI!

DİKKAT: FIRTINA VE TOZ TAŞINIMI!
Bu haber 10 Mayıs 2024 - 10:55 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

TOZ TAŞINIMI

Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre ülkemiz Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkisi altına girdi.

Toz taşınımının Cuma ve Cumartesi günlerinde bölgemizde ve Zonguldak’ta da etkili olacağı, Pazar sabah saatlerinden itibaren yurdu terk edeceği tahmin ediliyor.

Toz taşınımının hafif, zaman zaman kuvvetli olması beklendiğinden hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemlerine karşı ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

FIRTINA

Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre Batı Karadeniz’de (Zonguldak-Bartın-Karabük) rüzgarın bugün (Cuma) öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6-8 kuvvetinde (saatte 50-75 kilometre)  fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın Cumartesi gününün ilk saatlerinde etkisini yitireceği tahmin edildi.

Fırtınanın ulaşımda aksamalara yol açabileceği belirtilerek dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER