SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ULUPINAR: GERÇEKTEN ENKAZ DEVRALDIK!

ULUPINAR: GERÇEKTEN ENKAZ DEVRALDIK!
Bu haber 26 Nisan 2024 - 13:49 'de eklendi ve 159 views kez görüntülendi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere  Zonguldak’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç; Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ile il protokolü tarafından karşılandı.

Devrek Belediyesi’ni ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,  “Yeniden Devrek’ diyerek Devrek’teki geçtiğimiz dönemki kayıp yılları telafi ederek güzel hizmetlere vesile olacak. Bizler de Devrek için yapacağı hizmetlerde, hükümet olarak daima arkasında olacağız” dedi.

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ise belediyeye gelen paranın 7 milyon lira, sadece personel giderinin ise 11 milyon lira. Gerçekten enkaz devraldık” dedi.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER