SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DURAL’DAN KINAMA

DURAL’DAN KINAMA
Bu haber 04 Mayıs 2024 - 17:09 'de eklendi ve 150 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak il Başkanı Devrim Dural, Kozlu Belediyesinin tekrar kullanılır duruma getirmeyi planladığı otobüse zarar verenleri kınadı.

Dural, “Hiçbir baskı ve şiddet içeren eylem bizi Kozlu halkına hizmet etmekten alıkoyamaz” dedi.

Devrim Dural’ın açıklaması söyle; “Kozlu Belediyesi’nin, Belediye garajında bulunan halk otobüsüne kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilmesini şiddetle kınıyoruz.Kozlu halkının malına,kamu zararı oluşturacak şekilde zarar veren kişi veya kişilerin en kısa sürede adaletin önünde hesap vereceğine inancımız tamdır. Hiçbir baskı ve şiddet içeren eylem bizi Kozlu halkına hizmet etmekten alıkoyamaz.
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı olarak Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Altuğ Dökmeci’nin ve Kozlu halkının her zaman yanında olduğumuzu bildiriyoruz”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER