SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

FUARA ZİYARETÇİ AKINI

FUARA ZİYARETÇİ AKINI
Bu haber 04 Mayıs 2024 - 21:18 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) iş birliğinde Zonguldak Valiliği’nin destekleriyle Zonguldak’ın Genel Ticareti ve Ekonomisine katkı sağlaması için gerçekleştirilen, ticari ilişkilerin temellerinin atılmasına ve geliştirilmesine olanak sağlayacak olan “ 2. ZONGULDAK GENEL TİCARET FUARI “ Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşiyor.

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, “Fuarımızı ve standımızı ziyaret eden Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkurt, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa Çağlayan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Sayın Satılmış Gebeş ve AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Sayın Hüseyin Yıldız’a teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER