SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

FUAR ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

FUAR ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR
Bu haber 04 Mayıs 2024 - 16:57 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın genel ticaret ve ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun öncülüğünde düzenlenen 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ikinci gününde konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Sayın Mustafa Öztürk’e Zonguldak’ın 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’nı ziyaret ederek ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’na teşekkür etti. Fuarın Zonguldak’a büyük bir katkı sağladığını belirtirken, “Bir Zonguldaklı Fuarı düzenleyen, katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. İlin ekonomisine katkı sağlayacak, istihdamın gelişmesine fırsat sunacak her şeye sahip çıkmamız gerekiyor. Zonguldak’ın bu tür organizasyonlarına ihtiyacı var. Biz de bir Zonguldaklı olarak ziyaret ederek katkı sunmak istedik. Tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER