SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ

BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ
Bu haber 13 Ekim 2020 - 17:27 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, CHP’nin Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan hakkında geçtiğimiz hafta içerisinde yaptığı suç duyurusu ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın Zonguldak’a hizmet ettiğini, yanlış bir iş yapılmadığını belirten Zeki Tosun, Zonguldak’ın şu anda şantiyeye döndüğünü söyledi.

Hedeflerinin 2023’e kadar verilen tüm sözleri yerine getirmek olduğunu hatırlatan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun şunları belirtti.

“HEDEFİMİZ ZONGULDAK’I DAHA YAŞANILABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRMEKTİR”

“10 yıldır Zonguldak’ı yönettik diyenlerin nasıl yönettiklerini gördük. 18 aydan beri Sayın Belediye başkanımızın kanalizasyon başta olmak üzere bir sürü proje, yoğun işler işler yürütülüyor ve Zonguldak’ın her tarafı şantiye haline döndürüldü. Bu işi yapanlar her zaman için taşlanmıştır, bu insanların üzerine yürümüştür ama bu işlerde bittikten sonra iyi ki de ‘Belediye Başkanımız ve belediyemiz bu projeleri yapmış hayata geçirmiş’ diyeceklerdir ve yapılan bu işlerden en fazla yararlanacak kişiler de onlardır. Belediye başkanımızın yapmış olduğu yanlış bir şey yok. Onun cevabı dediğim gibi adli makamlarca verilir. Biz işimize bakıyoruz, bizim hedefimiz 2023’e kadar başkanımızın verdiği sözler var bunları yerine getirmek için şu anda bütün ekipler canla başla çalışıyor. Onlar bu şekilde muhalefet yapmanın hiçbir şeye faydası olmayacağını bildikleri halde işi gündemi karıştırmak, ortalığı karıştırmak için yapmış olduğu işlerdir. Dediğim gibi biz işimize bakıyoruz, bizim hedefimiz Zonguldak’ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmektir. En başta bu işin başındaki belediye başkanımız da canla başla çalışıyor.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER