SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MEHMET BURHAN GÜL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MEHMET BURHAN GÜL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 19 Nisan 2021 - 13:09 'de eklendi ve 359 views kez görüntülendi.

Uzun zamandır rahatsızlığı nedeni ile Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi gören ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan, Doğru Yol Partisi(DYP) eski Zonguldak il Başkanı, siyaset ve iş dünyasının sevilen ismi Mehmet Burhan Gül Pazar günü Ankara Etimesgut Yapracık Camii’sinde kılınan öğle namazının ardından Yapracık aile mezarlığında toprağa verildi.

Uzun yıllar Adalet Partisi Gençlik Kolları, daha sonra DYP’de siyaset yapan Mehmet Burhan Gül, DYP Zonguldak il Başkanlığı döneminde uzun yıllar hem Zonguldak’a, hem de Zonguldak insanına elinden geldiğince yardımlarda bulunmuştu.

Değerli insan Mehmet Burhan Gül’ün cenazesine; Siyaset ve iş dünyasının güçlü isimleri eski İçişleri Bakanı Mehmet Gazioğlu, eski Devlet Bakanı Hamdi Üçpınarlar, eski Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık,  eski Emniyet Genel Müdürü, Ankara Valisi ve eski İçişleri Bakanı Saffet Arıkan Bedük, eski Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti eski Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar, Fazlı Erdoğan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yanı sora çok sayıda siyaset ve iş insanları değerli insan, deneyimli siyasetçi Mehmet Burhan Gül’ü son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER