SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÖZCAN: SORUNUMUZ ÇÖZÜME ULAŞMADI

ÖZCAN: SORUNUMUZ ÇÖZÜME ULAŞMADI
Bu haber 18 Eylül 2022 - 10:54 'de eklendi ve 232 views kez görüntülendi.

Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan, Oto Galericileriler Sitesi’nin bir an önce yapılmasını talep ederek, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Oto Galericileri Sitesi’nin Zonguldak için olmazsa olmazı olduğunu söyleyen Özcan, Asma Mahallesi’nde MAKZON projesinin olduğu alanda galericiler sitesinin yapılacağı söylenmesine rağmen bu sorunun çözüme kavuşmadığını ifade ederek, “Galericiler yasalar gereği bir site içerisinde toplanması konusunda bakanlığımızın yazısı da vardır. Bizler milyon değerindeki araçlarımızı hiçbir güvenlik tedbiri olmadan sokakta bırakıp evlerimize gidiyoruz” dedi.

Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan, Makzon projesinin yapılacağı alanın oto galericilerine tahsis edilmesini veya uygun bir yer tahsis edilmesini hatırlatarak şunları belirtti.

“GALERİCİLER SİTESİ BİR ŞEHRİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

“Zonguldak Oto Galericileri olarak şehrimizde yapılması planlanan Oto Galericiler Sitesinin yapılması ve bizim mağduriyetimizin giderilmesi için gerekli çalışmaların bir an evvel yapılmasını talep ediyoruz. Türkiye’de bütün şehirler Galericiler Sitesi sorununu çözdü; hatta ilçelerde bile Galericiler Sitesi sorunu çözülmeye başlanmışken bizim Zonguldak olarak bu konuda çözüm üretemememiz, bizimde vatandaşımıza kaliteli hizmet sunmamızı engellemektedir.

Galericiler Sitesi bir şehrin olmazsa olmazıdır.

Şehrimiz insanının gönül rahatlığı içerisinde ailece gelip gezebileceği, içerisinde Noter, Expertiz,  Banka Şubesi, Lokanta, Cafe vs. gibi sosyal alanlarında olabileceği bir Galericiler Sitesini şehrimize kazandırmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.  

“SORUNUMUZ BU GÜNE KADAR ÇÖZÜME ULAŞMADI”

 Zonguldak Oto Galericileri Sitesi sorununun bu güne kadar çözüme kavuşmadığını kaydeden Mustafa Özcan, “Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer Selim Alan göreve ilk geldiğinde bizlere Asmadaki Makzon Projesinin olduğu alanda şehrimize yakışır bir Galericiler Sitesi, Kargocularında içinde olacağı bir proje ile sorunumuzu çözeceğini söylemesine rağmen o dönemdeki Sayın Valimiz kendisinin bu alan için bir projesi olduğunu söylemesi Ha bizim Galericiler Sitesi sorunumuz bu güne kadar çözüme ulaşmadı. Galericiler yasalar gereği bir site içerisinde toplanması konusunda bakanlığımızın yazısı da vardır. Bizler milyon değerindeki araçlarımızı hiçbir güvenlik tedbiri olmadan sokakta bırakıp evlerimize gidiyoruz. Gelen müşterilerimiz araçlarını park edip rahatça araç bakıp alışveriş yapamıyorlar. Şu anki mevcut dükkanlarımızda yasalara uygun olmadığından bir çok galerisi arkadaşımız Yeterlilik Belgesi alamıyor.

Biz Galericiler olarak Makzon Projesinin iptal olduğu söylemleri üzerine bu arazinin bizlere tahsis edilmesi veya bize uygun bir yer tahsis edilmesini talep ediyoruz.” diyerek sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını beklediklerini sözlerine ekledi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER