SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE KRİTİK TOPLANTI SONA ERDİ

AK PARTİ’DE KRİTİK TOPLANTI SONA ERDİ
Bu haber 28 Kasım 2018 - 16:46 'de eklendi ve 243 views kez görüntülendi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta İstanbul’da 40, 27 Kasım Salı günkü grup toplantısında da 20 ilin Belediye Başkan adaylarını açıklamış, içinde Zonguldak’ın da bulunduğu 21 ilin Belediye Başkan adayını açıklamamıştı.

AK Parti’nin Zonguldak Belediye Başkan adayı henüz netleşmezken, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Gökçebey, Kozlu ve Kilimli ilçe başkanları Ankara’ya çağrılarak, Belediye Başkan adaylığı konusunda fikir ve görüşlerini anlattıkları öğrenildi.

Toplantı çıkışında AK Parti Genel merkez binası önünde hatıra fotoğrafı çektiren Zonguldak milletvekilleri ile il başkanı Zeki Tosun ve ilçe başkanları toplantının içeriği hakkında bilgi vermezken, aday konusunda bu hafta sonuna kadar açıklama yapılması bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER