SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ZONGULDAKSPOR ÇIKIŞ ARIYOR

ZONGULDAKSPOR ÇIKIŞ ARIYOR
Bu haber 02 Ekim 2018 - 16:30 'de eklendi ve 366 views kez görüntülendi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta sezona deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor yenilgisi ile başlayan, ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadında Pendikspor’u 1-0 ve deplasmanda Bandırmaspor ile 2-2 berabere kalarak umutlanan Kırmızı-Lacivertliler, kendi evinde Şanlıurfaspor’a 1-0 ve 5. Hafta deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor’a 4-2 yenilen Zonguldak Kömürspor’da tehlike çanları erken çalmaya başladı.

İlk 5 haftada 3 yenilgi 1 galibiyet ve bir beraberlikle 4 puanla, grupta 13. Sıraya gerileyen Zonguldak Kömürspor liderle arasındaki puan farkını 9’a çıkararak taraftarlarını da endişelendiriyor.

Teknik Direktör Cahit Terzi yönetimindeki Zonguldak Kömürspor son 5 haftayı inişli çıkışlı bir grafikle tamamlarken, takımda yer alan futbolcuların da performansları henüz tam olarak oturmadı.

FUTBOLCULARIN PERFORMANSLARI YETERLİ DEĞİL

Zonguldak Kömürspor’un file bekçisi Sinan Ören dışında takım içinde Kamil İçer, Mert Caymaz tam randımanlı mücadele ederken, defansta Okan Duran, Şevket Güngör, Gencay Erten, Kemal Cingirt değişimli olarak oynatılıyor. Orta sahada Mert Caymaz ve Turan Yılmaz ağır yükü kaldıramıyor. Zonguldakspor’un golcüsü Okan Eken ilk 5 hafta gol siftahını yapamazken, Konya Anadolu Selçukspor maçında attığı gol ile gol orucunu da bozmuş oldu.

Sezon başında Yeni Orduspor’dan transfer edilen Emre Kara Pendik maçındaki oyununu diğer maçlarda gösteremiyor ve dağınık bir performans sergiliyor. Sağ kanatta Onur Eriş beklenileni veremiyor. Geçtiğimiz yıllarda fırtına gibi esen Onur Eriş bu sezon kayıplarda.

Geçtiğimiz sezon Amedspor’dan golcü olarak alınan Mustafa Tahir Babaoğlu bir türlü ilk 11’de yer alamıyor. Geçen sezon yedek kulübesinin müdavimlerinden Berkant Akdeniz ise bu sezon ilk 11’de yer alamasa bile sonradan girdiği maçlarda ilerisi için umut vaat ediyor.

KARAGÜMRÜK MAÇI ÇIKIŞ MAÇI OLABİLİR

Yeni sezona büyük paralar harcayarak başlayan Fatih Karagümrükspor Teknik Direktörlüğe Süper ligin önemli golcülerinden eski Fenerbahçeli Yusuf Şimşek’i Teknik Direktör olarak takımın başına getiren Fatih Karagümrük takımda eski Trabzonspor ve Eskişehirspor’lu  Erkan Zengin, eski Galatasaray’lı Mehmet Batdal, Turgut doğan şahin gibi önemli oyuncularla 7 puanla 9. Sırada yer alıyor.

Zonguldak Kömürspor bu hafta sonu Fatih Karagümrükspor ile Karaelmas Kemal Köksal stadında karşı karşıya gelecek. Bu maçtan alınacak 3 puanla yeniden dirilişe geçmesi beklenen Kırmızı -Lacivertlilerin bu maçı kayıpsız kapatması için taraftar desteğine de oldukça ihtiyaç var.

ELMAS KARAGÜMRÜK MAÇA KİLİTLENDİ

Hafta sonu Fatih Karagümrükspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde hazırlıklara başlayan Kırmızı-Lacivertli ekip, geçen hafta deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor maçında alınan ağır yenilgi ile moraller biraz bozuk olsa da, Karagümrük açından alınacak 3 puanla yeniden taraftarları ile barışarak çıkışa geçmek istiyor.

SARI KART ALARMI

Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların geride kalan ilk 5 maçta gördüğü sarı kartlar, endişe verici. Hakemlerin de katkılarıyla gereksiz yere görülen sarı kartlar nedeniyle Teknik Direktör Cahit Terzi’nin özellikle futbolcuları uyarması gerekiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.