SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’A TOKATSPOR FRENİ: 0-0

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’A TOKATSPOR FRENİ: 0-0
Bu haber 17 Ekim 2018 - 14:35 'de eklendi ve 357 views kez görüntülendi.

TFF 2. Lig Kırımızı grupta grubun galibiyetsiz takımı Tokatspor ile karşılaşan Zonguldak Kömürspor sahasında rakibi ile yenişemedi.

Maçın 61. Dakikasında Tokatspor’dan Ramazan Karaca’nın kırmızı kartla oyun dışı kaldığı maçta, rakibine gol atamayan Kırmızı-Lacivertliler sahadan bir puanla ayrıldı.

Zonguldak Kömürspor’dan Gencay Erten, Okan Eken, Şevket Güngör, Kamil İçer ve Mert Caymaz sarı kart görürken, rakip Tokatspor’da ise Ramazan Karaca ve Bilal Gülden sarı kart gördü.

Tokatspor ile yenişemeyen Zonguldak Kömürspor puanını 11’e, Tokatspor ise puanını 3’e çıkardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.