SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

CANER YARDIMCISINI BULDU

CANER YARDIMCISINI BULDU
Bu haber 01 Haziran 2019 - 14:45 'de eklendi ve 287 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor’un cefakar kulüp başkanı Süleyman Caner, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi muhtemel kongre öncesinde Başkan Yardımcısını buldu.

Zonguldak Kömürspor kulüp Başkanı Süleyman Caner, yeni yapılacak kongrede, kendi yönetimine Başkan yardımcısı olarak, Zonguldak Kömürspor sevdalısı, Bülent Ecevit Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım’ı alacağının görüntüsünü objektiflere yansıdı.

Mübarek Ramazan dolayısıyla İncivez Camii’sinde teravih namazının ardından birlikte çay içerek sohbet eden Başkan Süleyman Caner ile Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım’ın bu sohbetinde tabii ki de Zonguldak Kömürspor da konuşuldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen bu çay sohbetinde, Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım üzerinde Kırmızı-Lacivertli Zonguldak Kömürspor forması dikkat çekerken, Kırmızı-Lacivertli renklere ne kadar bağlı olduğunu da gösteriyordu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.