SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

MİNİK ELMAS’LAR POTAYA DAMGA VURDU

MİNİK ELMAS’LAR POTAYA DAMGA VURDU
Bu haber 09 Temmuz 2019 - 17:20 'de eklendi ve 556 views kez görüntülendi.

Bolu’da düzenlenen U11 yaş grubu Zonguldakspor Basketbol takımı 2 maçı da kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Eğitmenler Cüneyt Ayse, Nusret Taşdemir, Utku Duman, Miraç Tuna,  Açelya Demirci önderliğinde başarılı bir performans sergileyen U11 yaş grubu Basketbol takımının aldığı başarı Zonguldak’ın yüzünü güldürdü.

U11 Basketbol takımının 2 yıldır eğitimlerinin devam ettiğini belirten eğitmenler, “Bolu’da düzenlenen U 11 yaş gurubu Basketbol turnuvasında Zonguldakspor Basketbol takımımız Bolu ve Sakarya ile oynadığı 2 maçı da kazanarak şampiyon olmuştur. 2 yıldır Eğitimlerine devam ediyor eğitmenlerimiz Cüneyt Ayse, Nusret Taşdemir, Utku Duman, Miraç Tuna,  Açelya Demirci yönetimindeki çalışmalar 2008-2009-2010-2011-2012-2013 doğumlular ile devam ediyor” diyerek, U11 Basketbol takımı oyuncularının ileride daha başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını söylediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.