SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

YEŞİL SAHALARA GERİ DÖNÜYOR

YEŞİL SAHALARA GERİ DÖNÜYOR
Bu haber 29 Ekim 2019 - 17:26 'de eklendi ve 322 views kez görüntülendi.

Geçmiş dönemlerde Zonguldak Birinci Amatör küme takımlarından Terakkispor’un kalesini koruyan Miraç Balcı, uzun bir aradan sonra yeşil sahalara geri dönüyor.

Terakkispor ile yeniden anlaşan Miraç Balcı’nin lisansı  vize ettirilerek hafta sonunda oynanacak Ayiçi maçına yetiştirilecek. Sporun içinden gelen ve Zonguldak Kömürspor’un taraftar guruplarından Ultra Elmas grubu lideri Miraç Balcı’nın yeniden eski takımı Terakkispor’un kalesini koruyacak olması hem kendisini, hem de Terakkispor camiasını oldukça sevindirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.