SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

TFF’DEN ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’A KÖTÜ HABER!

TFF’DEN ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’A KÖTÜ HABER!
Bu haber 24 Ocak 2020 - 14:59 'de eklendi ve 561 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor’un maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından maçlara kapatıldı mı?

İddialara göre; 2 gün önce Zonguldak’a gelen Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bazı yetkililer, “Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın zemininin futbol oynamaya müsait değildir” raporu verdiği, raporun da bugün itibariyle Zonguldak Kömürspor yönetimine bildirildiği ve Pazar günü oynanacak olan Zonguldak Kömürspor-Kırklareli maçının nerede oynanacağı bugün saat 17.00’ye kadar federasyona bildirmesi gerekiyor.

Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı Zonguldak Kömürspor’un sahası yok, kulüp binası yok, para yok, yemek yok.

Var olan tek şey dedikoducu şehrin çok bilmiş bazı insanları Zonguldak Kömürspor’lu futbolcuların toplam alacaklarının 600 bin liraya yakın olan alacaklarını bir an önce  ödenmesini istiyor.  Bir yerden gelen 200 bin TL’nin futbolcuların hesaplarına yatırıldığı konuşulurken, futbolcuların tüm alacaklarının ödenmesini istiyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.