SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ADALET BUNUN NERESİNDE?

ADALET BUNUN NERESİNDE?
Bu haber 09 Haziran 2020 - 16:13 'de eklendi ve 105 views kez görüntülendi.

Zonguldak’a bağlı Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’nca Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin Kandilli yol ayrımında bulunan 3 Köy tepesinde Kaymakamlıkça yapılan yol üzerinde satış yapan gariban insanlara tahsis edilmek üzere yapılan 10 adet dükkan bir restoran ihale usulü ile sahibini bulurken, 10 dükkanın dağıtımında adaletsizliklerin olduğu söyleniyor.

Dükkanların bir çoğunun ihtiyaç sahibi garibanlara değil, yarısının zengin bazı iş insanlarına, bir tane dükkanın da CHP’li bir Belediye meclis üyesi bir kişiye verildiği, geri kalan 10 dükkandan 4-5 tanesinin de ihale ile sahiplerine verileceği konuşulurken, bu konuda dükkanların dağıtım işini yapacak olan Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’ndan bir açıklama gelmediği, kamuoyunda konuşulan, “dükkanlar adrese mi teslim!” sorusuna cevap bekleniyor.

Kdz. Ereğli’de bazı insanlar mağdur olurken, ekonomisi güçlü bazı zenginler haybeden dükkan sahibi olmaları bazı kişilerin konuyu Zonguldak Valiliği’ne olmaz ise İçişleri Bakanlığı’na taşıyacakları söyleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER