SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU’DA 65 YAŞÜSTÜ VE ENGELLİ KARTLARI İPTAL

KOZLU’DA 65 YAŞÜSTÜ VE ENGELLİ KARTLARI İPTAL
Bu haber 08 Mayıs 2024 - 16:19 'de eklendi ve 177 views kez görüntülendi.

Kozlu Belediyesi’nin Özel Halk Otobüsü işletmeciliğini yapan S.S. Koztaş Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kızılhan; yakıt, SSK, trafik sigortası, kasko, yedek parça, personel maaşları bakın-onarım bedellerinde meydana gelen yüksek orandaki artışlar nedeniyle gelirin giderleri karşılamadığını gerekçe göstererek 13 Mayıs’tan itibaren 65 yaş üzeri ve engellilere ücretsiz taşıma yapılmayacağını duyurdu.

S.S. Koztaş Koop. Yönetim Kurulu adına Başkan Engin Kızılhan’ın yayınladığı duyuru şöyle;

“Yakıt, SSK, trafik sigortası, kasko, yedek parça, çalışan personellerimizin maaşları, bakım ve onarım bedelleri gibi birçok kalemdeki yüksek orandaki artış sebebiyle gelirimiz giderlerimizi karşılayamamaktadır. 
Kozlu Belediyesinin Kooperatifimize sağladığı gelir desteğini kesmesi ve en önemlisi ücretsiz taşıdığımız yolcular için (65 yaş üzeri ücretsiz ve engelli gibi) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından aylık yatan ücreti Kozlu Belediyesi kendisine gelir kaydettiğinden dolayı 13.05. 2024 Pazartesi’den itibaren araçlarımızda Şehit ve Gazi yakınları hariç ücretsiz taşıma yapılmayacaktır. Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER