SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

KUPADAKİ RAKİP BELLİ OLDU

KUPADAKİ RAKİP BELLİ OLDU
Bu haber 23 Ekim 2020 - 16:08 'de eklendi ve 353 views kez görüntülendi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi bugün saat 14:30’da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kupa’nın 3’ncü turunda Zonguldak Kömürspor ile birlikte86 takım yer alıyor. Bu tur ile birlikte Süper Lig’den 6 takım kura çekimine dahil oldu.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda ki ilk rakibi Darıca Gençlerbirliği oldu.

3’üncü Eleme turu tek maç eleminasyon sistemine göre 3-4-5 Kasım tarihlerinde oynanacak. Öte yandan müsabakada Zonguldak Kömürspor ev sahipliğinde oynanacak.

Bu sezonki uygulama gereği 3. Eleme Turu kura çekimini, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, A Milli Takım eski Kaptanı Hamit Altıntop ile kupanın son şampiyonu Trabzonspor’un kaptanlarından Hamdi Aslan tarafından gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.