SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BELEDİYE BAŞKANI ALAN AŞURE DAĞITTI

BELEDİYE BAŞKANI ALAN AŞURE DAĞITTI
Bu haber 20 Ağustos 2021 - 15:41 'de eklendi ve 77 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara bolluğun, bereketin ve kardeşliğin simgesi olan aşure ikramında bulundu.

Merkez Çarşısı yanında kurulan stantta yaklaşık 1500 kişiye aşure dağıtılırken, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve eşi Ceyda Alan aşure ikramında bulundu.

Aşure dağıtımına;  AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Gülay, Zonguldak Belediye Meclis üyeleri, AK Parti il, ilçe, kadın ve gençlik kolları eşlik etti.

Vatandaşların Muharrem Ayı’nı kutlayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan: “Belediyemiz ve teşkilatlarımızla beraber vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Allah herkesin niyetini kabul etsin. Vatandaşlarımıza da afiyet olsun. Rabbim tekrarını nasip etsin. Gelen vatandaşlarımızın ayağına sağlık” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER