SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

“TEŞEKKÜRLER ŞAMPİYON SENİNLE GURUR DUYUYORUZ”

“TEŞEKKÜRLER ŞAMPİYON SENİNLE GURUR DUYUYORUZ”
Bu haber 27 Eylül 2021 - 16:52 'de eklendi ve 337 views kez görüntülendi.

Zonguldak Site Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Nuri Eroğlu Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Zonguldak Belediye personeli ve Milli Boksör Birol Aygün Türkiye Şampiyonu oldu.

Aygün ve antrenörü İshak Tiryaki Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti.

Alan ziyaret sonrası sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı: “Söz verdiği gibi altın madalyayı kazanarak bizleri büyük bir sevince boğan Zonguldak’ımızın gururu Türkiye Şampiyonumuz altın yumruk Birol Aygün ve bu başarıda büyük emeğe sahip İshak Tiryaki hocamız bizleri ziyaret etti. Teşekkürler Şampiyon seninle gurur duyuyoruz”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.