SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EMEĞİN BAŞKENTİ-ENERJİ ÜSSÜ

EMEĞİN BAŞKENTİ-ENERJİ ÜSSÜ
Bu haber 01 Kasım 2023 - 9:21 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

TBMM’de Cumhuriyetimizin 100’ncü yılı dolayısıyla söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, “ülkemizin sanayileşmesinde lokomotif olmuş, her karış toprağı madencilerimizin alın teri ile kucaklaşmış ve ikinci yüzyılda Filyos Doğalgazının tam kapasiteye ulaşmasıyla yeniden enerjinin üssü olacak olan Zonguldakımızda; büyük bir heyecan içerisinde Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladık” dedi.

Avcı şunları söyledi; “Sayın Başkan ; Değerli Milletvekilleri; Genel Kurulu Saygıyla selamlıyorum. Kökü Ezelde, Dalları Ebette ulu çınarımız Cumhuriyetimizin, 100.yılını; şan, şeref ve büyük bir gururla kutladık.
Üretimin ve emeğin başkenti olarak 100 yıllık mazide; taşkömürü ocakları, termik santralleri, demir-çelik fabrikaları ile ülkemizin sanayileşmesinde lokomotif olmuş, her karış toprağı madencilerimizin alın teri ile kucaklaşmış ve ikinci yüzyılda Filyos Doğalgazının tam kapasiteye ulaşmasıyla yeniden enerjinin üssü olacak olan Zonguldakımızda; büyük bir heyecan içerisinde Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladık.
Emsalsiz zaferimiz İstiklal Harbi’nin ardından, imkânsızlıklar içerisinde gerçekleştirilen kuruluşa müteakip, muasır medeniyetler seviyesine hızla yükselen ülkemiz, inanıyorum ki gelecek yüzyılı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı olarak inşa edilecektir. 

Bu düşüncelerle yüzyıllar boyu payidar kalacak Cumhuriyetimizin, 100. Yılını kutluyor, ülkemize, aziz ve asil milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER