SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Hükmen Kazanan Zonguldak

Hükmen Kazanan Zonguldak
Bu haber 05 Kasım 2023 - 14:40 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü ile 22 Haziran Amasya Hentbol Kulübü karşılaşması 2 puan galibiyeti ile sonuçlandı.

2023-2024 Sezonunda Erkekler 2.Ligi’nde H- Grubu Erkek Hentbol Turnuvasında ev sahibi Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü 22 Haziran Amasya Hentbol Kulübü ile Zonguldak kapalı site spor salonunda düzenlenen sezonun ilk maçında sahaya gelmemesi ile hükmen mağlup sayıldı. mağlubiyet kararı verilmesi ile beraber Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü 2 puan alarak hükmen galip sayıldı.

Turnuvaya Haftaya Karabük deplasmanında, Karabük Yıldız Gençlik S.K ile karşı karşıya gelecek olan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Takımına başarılar dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.