SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SAADET MERKEZ İLÇE’DEN KALDIRIM TEPKİSİ VE ESNAF ZİYARETLERİ

SAADET MERKEZ İLÇE’DEN KALDIRIM TEPKİSİ VE ESNAF ZİYARETLERİ
Bu haber 10 Kasım 2023 - 21:39 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.


Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer’den kaldırım çalışmalarına tepki geldi. Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi (Soğuksu Semti)’ndeki bir yönünde kırılan kaldırımları inceleyen İsmail Üstünyer tepkisini dile getirirken şunları ifade etti. Zonguldak Belediyemiz buradaki kaldırımları yeniden yapmak üzere kırmış. Tamam kırabilirsiniz ancak bu kırma/yapma işini önceden planlayarak, bir yandan kırarken bir yandan da yaparak halkı mağdur etmeseniz iyi olmazmı? Çoluk çocuk okula gidiyor, halk pazara/alışverişe geliyor, bir taraftan yağmurlu havalar başladı, insanlar basacak yer bulamadığı için hareket eden araçların arasından/ yollardan yürümek zorunda kalıyor, Allah aşkına bu esnafları, insanları mağdur etmeyin, iki vardiya mı çalışırsınız üç vardiya mı çalışırsınız bir an önce bu kaldırımları yapınız. Daha yakın zamanda Mithatpaşa Mahallesi doktorlar sokağı olarak bilinen alanı yapmanız yıllar almıştı ancak burayı 31 Mart 2024’e! kadar yapacağınızı umut ediyoruz şeklinde konuştu.
Daha sonra esnaf ve halk ziyaretlerine devam eden Üstünyer vatandaşların sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulundu, yaklaşan mahalli idareler genel seçimleri ile ilgili çalışma ve projelerini anlatarak vatandaşların desteğini istedi. Üstünyer belediyeciliğin Saadet Partisi’nin işi olduğunu, Zonguldak, Karaman, Elvanpazarcık, Beycuma Belediyelerini kazandıkları takdirde otopark sorunları için köklü çözümler üreteceklerini, halk ekmek fabrikaları kuracaklarını, kent lokantaları uygulamalarını hayata geçireceklerini ifade etti.
Vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken belediye seçimlerinde dürüst, çalışkan adaylara göre oylarını partizanlık yapmadan kullanacaklarını ifade ettiler.
Ziyaretlerde ilçe yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ulu, İsa Kartal , Adnan Kocaali de bulundular. Üstünyer ziyaretlerinin devam edeceğini, Merkez İlçe’deki dört belediye başkanlığı, belediye meclis üyelikleri ve il genel meclisi üyeliklerini kazanmak için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER