SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

LAVUAR ALANI PROJESİ’NE İLK KAZMA VURULUYOR

LAVUAR ALANI PROJESİ’NE İLK KAZMA VURULUYOR
Bu haber 13 Kasım 2023 - 11:50 'de eklendi ve 156 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 14 Kasım gününden itibaren Lavuar Alanı’nda çevirme işleminin başlayacağını söyledi.

Fevkani Köprüsü’nün çevre yolu üzerindeki yıkım çalışmasının tamamlandığını, alternatif yol olarak Soğuksu-Acılık aksının açıldığını belirten Alan, Lavuar Alanı projesine de start verdiklerini söyledi.

Lavuar Alanı Projesi’nin başlamasıyla birlikte Zonguldak Kömür Spor’a tahsis edilen otopark alanları ile Fevkani Köprüsü’nün yıkımı süresince ücretsiz tahsis edilen otopark alanı da kapatılacak.

Diğer yandan ilerleyen süreçte Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın da bulunduğu TTK Eski Laboratuvar Binası ile bu alan üzerinde bulunan diğer işyerleri de tahliye edilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER