SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KARAELMAS EKSPRESİ YOLDA…

KARAELMAS EKSPRESİ YOLDA…
Bu haber 08 Mart 2024 - 13:12 'de eklendi ve 130 views kez görüntülendi.

“BU YOL MACERAYA ÇIKAR!”

Özel Karaelmas Ekspresi Yola Çıktı!

Batı Karadeniz’in doğal ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyenler için Ankara-Çankırı-Karabük-Zonguldak güzergahıyla Karadeniz’in mavisiyle yeşilinin ortasından geçecek turistik tren hattının info turu Ankara’dan İlimize doğru yola çıktı.

Zonguldak Valisi Osman  Hacıbektaşoğlu: “İlimizin ve bölgemizin doğal güzelliklerinin ve kültürel unsurlarının tanıtımını yapacak, gelişimine katkı sağlayacak olan bu güzel projenin hayata geçirilmesinde önemli katkıları bulanan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TCDD, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük Valilerime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İŞTE KARAELMAS EKSPRESİ’NİN GÜZERGAH VE TUR PROGRAMI:

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER