SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

AKTAŞ, YALNIZ BIRAKMIYOR

AKTAŞ, YALNIZ BIRAKMIYOR
Bu haber 10 Mart 2024 - 19:26 'de eklendi ve 244 views kez görüntülendi.

2021-2022-2023 yıllarında Zonguldak İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve ardından 2023 yılında atandığı Manisa İl Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren Fahri Aktaş, temsilcimiz Zonguldak Kömür Spor’u yine yalnız bırakmadı.

2’nci Lig Beyaz grupta ligden düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, 30’uncu hafta maçında İzmir’de konuk olduğu ALtınorduspor’a 3-0 yenildi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş da Manisa’dan İzmEr’e geçerek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yalnız bırakmadı.

Maçtan önce takımla ve spor muhabirleriyle bir araya gelen Fahri Aktaş, karşılaşmayı ise Zonguldak Kömür Spor Kulübü Başkanı Salih Demir ve protokolle birlikte izledi.

Altınordu’ya 3-0 kaybederek ligde kalma umutlarını mucizelere bırakan Zonguldak Kömürspor’un ligdeki durumuna üzüldüğünü ifade eden Aktaş Zonguldak Kömürspor’un ligde kalması temennisinde bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.