SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN, ONLİNE KATILDI

ÇALIŞMA BAKANI IŞIKHAN, ONLİNE KATILDI
Bu haber 26 Nisan 2024 - 10:18 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Olağan Toplantısı, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında GAMES Salonu’nda gerçekleştirildi.

“İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Olağan Toplantısı”, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın online katılımı ile Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sosyal tarafların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya online olarak katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan: “Öncelikle, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Olağan Toplantılarına önem veren, süreklilikle katılım sağlayan ve katkıda bulunan kıymetli Valilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İstihdama ve mesleki eğitim kurslarına yönelik çalışmalarımız Bakanlığımız, Valiliklerimiz, İl Müdürlüklerimiz ve diğer kurum ve kuruluşların paydaşlarıyla koordineli bir şekilde devam edecektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER