SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“SANATA GÖSTERİLEN DEĞER…”

“SANATA GÖSTERİLEN DEĞER…”
Bu haber 14 Mart 2024 - 14:35 'de eklendi ve 152 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak BKM’ye yaptığı ziyarette tiyatro salonunda gördüğü manzara karşısında şok oldu.

Tiyatro salonunun virane ve bakımsız halini gören Cem Dereli, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a seslenerek, “Sanata ve sanatçıya gösterdiğiniz ilgi ve değer, bu olamaz” dedi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Sizlerin hak ettiği yerler burası değil! Nasıl olur da bu sorun göz ardı ediliyor? Sanatın geldiği bu noktaya bakın! Buralara veliler nasıl çocuklarını güvenle gönderebilir? Ömer Selim Alan’a sesleniyorum, lütfen buraya bir restorasyon yapın ve bu rezilliği bir an önce ortadan kaldırın. Zonguldak, böyle bir görüntüyü hak etmiyor. Sanata ve sanatçıya gösterdiğiniz ilgi ve değer, bu olamaz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER