SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

SON 3 HAFTA ÇOK KRİTİK!

SON 3 HAFTA ÇOK KRİTİK!
Bu haber 15 Nisan 2024 - 11:00 'de eklendi ve 263 views kez görüntülendi.

 

2’nci Lig Beyaz Grup’ta 2023-2024 Futbol Sezonu’nda aldığı kötü sonuçlarla ateş çemberinin içine düşen temsilcimiz Zonguldak Kömür Spor, pes etmiyor.

Son haftalarda puan üzerine puan alan temsilcimiz, geçtiğimiz hafta ligden düşmesi kesinleşen Adıyaman FK’yı 4-1 lig skorla geçerek puanını 35. Hafta sonunda 32’ye yükseltti.

An yakın rakipleri ile arasındaki puan farkını 5 ve 6’ya kadar düşüren Zonguldak Kömür Spor için kalan son 3 hafta çok kritik.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 35’nci hafta karşılaşmaları oynandı. Temsilcimiz Zonguldak Kömür Spor, ligden düşmesi kesinleşen Adıyaman FK’yı 4-1’lik skorla farklı mağlup ederek puanını 32’ye yükseltti. En yakın rakiplerinden Serik Belediye Spor ise deplasmanda Kırklarelispor’a 3-0 mağlup olarak 37 puanda kaldı.

Kümede kalmak için mücadele ettiği bir diğer rakipleri,

Afyonspor, kendi evinde Ankara Demirspor’u 3-0 mağlup ederken, Altınordu deplasmanda Vanspor FK’ya 2-1, Nazilli Belediye Spor ise Mersin İdman Yurdu deplasmanında 4-0 mağlup oldu.

Puanını 32’ye yükselten Zonguldak Kömürspor’un en yakın rakibi 37 puanla Serik Belediyespor oldu. 

2. LİG BEYAZ GRUP’TA 35. HAFTA SONUÇLARI

Zonguldak Kömür Spor, en yakın rakibi olan Serik Belediye Spor ile Antalya deplasmanında karşı karşıya gelecek. Maç kritik öneme sahip. Zonguldak Kömür Spor’un Serik Belediye Spor’u yenmesi halinde puan farkı 2’ye inecek ve son iki hafta için temsilcimiz Ligde kalma umutlarını sürdürecek.

SON 3 HATFA MAÇLARI

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.