SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOLTUK SAHİBİNİ ARIYOR!

KOLTUK SAHİBİNİ ARIYOR!
Bu haber 26 Mart 2019 - 17:26 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

31 Mart yerel seçimlerine 4 gün gibi kısa bir süre kaldı.

Yaklaşık 3 ay gibi bir zamandır siyasi partilerin Belediye Başkan adayları, seçimi kazanmak için vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor, destek turlarını sürdürüyor.

Seçim süreci başladığından bu yana Belediye Başkan adayları kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, esnaflar ve mahallelerde vatandaşlarla sohbet ederek, hem projelerini anlatıyor, hem destek istiyorlar.

Zonguldak Belediye Başkanlığı için AK Parti’den Doktor Ömer Selim Alan, CHP’den Şenol Şanal, MHP’den Hamdi Ayan, Saadet Partisi’nden Mehmet Yaman ve DSP’den Nurhan Başoğlu yarışıyor.

Zonguldak Belediye Başkanlığı için en güçlü adaylar; AK Parti’den Dr. Ömer Selim Alan ve CHP’den Şenol Şanal’ın 2014 yerel seçimleri ve 24 Haziran seçimlerinde partilerinin aldıkları oylarla iddialı olurken, MHP’li Hamdi Ayan bir sürpriz peşinde. SP’li Mehmet Yaman ve DSP’li Nurhan Başoğlu da iddialı olmasalar bile seçime asılan isimler.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde son haftaya girilirken, Belediye Başkan adayları, İl Genel ve Belediye meclis adayları seçim çalışmalarını son akşama kadar devam edecek.

Seçime girecek siyasi partilerde ise son rötuşlar yapılıyor. Hangi mahallede eksik, hangi mahallede oy oranı düşükse o mahallelerde ikili görüşmeler, özel görüşmelere ağırlık verilecek.

Seçimlere 4 gün kala Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da heyecan dorukta. Çünkü seçimi almak için 3 aydan beri gece gündüz demeden maddi ve manevi her türlü fedakarlığı yapan partiler ve adaylar kalan 4 günlük sürede hata yapmak istemiyor.

ZONGULDAK KAZANSIN

31 Mart yerel seçimleri öncesinde projelerini anlatan Belediye Başkan adayları, seçim akşamı kazandıklarında siyasi parti rozetlerini bırakıp, Zonguldak’a hizmet etmeliler. Çünkü sorunları çok olan Zonguldak hizmet bekliyor, yatırım bekliyor. Bu bakımdan seçim süresinde anlatılan projeler hayata geçirilmeli, Zonguldak’ın yaşamsal kalitesinin artırılması, tüm insanların mutlu olması için yeni Belediye Başkanı’ndan Zonguldak halkı olarak beklentiler oldukça fazla. Bu seçimde kim kazanırsa kazansın Zonguldak kazanmalı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER