SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEDİKODU-KARALAMA

DEDİKODU-KARALAMA
Bu haber 24 Ekim 2019 - 17:37 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Zonguldak Devlet Hastanesi olarak senelerce Site’de hizmet veren hastanenin acili servisi, modern bir acil olarak yenilenmesi için yapılan ihaleyi alan firma acil yenileme inşaatına başladı.

İnşaatı 3 ayda teslim edecek olan firma Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Tosun’un yoğun girişimleri sayesinde inşallah acil servisi 1-2 ay içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Zonguldak kamuoyunun ve bazı iş bilmez, bu şehre ve insanlara faydası olmayan dedikoducu asalaklar yine piyasada balonları patlattılar.

“Yok, acil yıkılıyor”, “Yok, bundan sonra acil servis hizmet görmeyecek”, “Yok, acilin yeri döner sermaye binası olacak” gibi asılsız iddialar ortaya atarak bazı yetkilileri zor durumda bırakarak Site halkının hedefi haline getirmek istiyorlar.

Uzun zaman önce Başhekimlik görevine gelen Dr. Hasan Tosun hem görev sürecinde, hem idari, hem de iki hastanenin inşaat bakımından acil olan tüm noksanlıklarını çözme konusunda çok başarılı işler yapmıştır.

Site Devlet Hastanesi’ne başta çatı olmak üzere hastane içinde gözle görülür çok büyük yenilikler yapmış olup, son olarak acil servisi yenilemek için ihale yapmış ve acili kısa zamanda Site ve Zonguldak halkının hizmetine sunmak için uğraş verirken,  bazı dedikoducular oturdukları yerden kamuoyunu, “Hastane acili yıkılıp başka alanlarda hizmet verecek olup acil kapanıyor” diye yaygara yapmaları tamamen asılsızdır.

Doktor Hasan Tosun’un olduğu gibi tüm Zonguldaklıların, bizlerin en çok tedavi olduğumuz yer Site Devlet Hastanesi’dir.

Yalan, yanlış bilgilerle, dedikodularla başta Başhekim Dr. Hasan Tosun ve ekibini hedef tahtasına koymayı bırakıp, yapılan hizmeti alkışlamaları gerekmektedir.

Şunu da herkes bilmeli ki, meyve veren ağaç taşlanır.

Zonguldak’taki bazı dedikoducular çalışan insanları asılsız bilgilerle çalışma şevklerini kırarak, vatandaşın karşısına hedef haline getirmek istiyor. Kamuoyunun dikkatine.

Lokman GÜL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER