SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
İsmail BALCI

Cinsel gücü artıran şifalı bitkiler

Cinsel gücü artıran şifalı bitkiler
Bu haber 13 Haziran 2018 - 15:20 'de eklendi ve 372 views kez görüntülendi.

Ginseng: Çin’de ilaç yapımında kullanılan ginseng; hormonal sistemi uyarır, erken yaşlanma sürecini yavaşlatır ve göz ardı edilemeyecek derecede iyi hissettirir.

Hardal: Cinsel bezlerin işleyişini hızlandırır.

Karanfil: Doğal afrodizyakların en güçlülerinden biri olan karanfil tanesi, yorgunluğa da iyi gelir.

Rezene: En eski afrodizyaklardan olan rezeneden her gün bir parça alınması cinsel gücü artırır. Rezenenin tohumundan çay yapılarak içilebilir.

Haşhaş: Haşhaş  tohumu cinsel performansı artırır.

Tarçın: Sinirsel rahatlık veren bir kokusu vardır. Gaz söktürücü ve antiseptik özellikleri vardır. Afrodizyak olarak da kullanılabilir. Kışın içilen bitki çaylarına konulabilir. Tarçın yağı hoş kokusundan dolayı masaj yağı olarak da kullanılabilir.

Polen: Son yıllarda afrodizyak olarak kullanılan polenin yapısında belli ölçüde testesteron ve diğer cinsiyet hormonları bulunuyor. Ayrıca içerisinde birçok vitamin, mineral ve aminoasit bulunur.

Zencefil: Yüzyıllardır duyguları harekete geçirmek için hazırlanan içkilerin karışımında kullanılan zencefil insanı daha ateşli yapar. (Kanı sulandıran ilaç kullananların dikkatli olmaları gerekiyor. Ayrıca fazla tüketildiğinde de bağırsakları rahatsız eder.) Yemeklerde baharat olarak kullanılabilir. Balla karıştırılıp yenilebilir. Bir hafta veya 10 gün kadar kullanılmalıdır.

Yaban mersini: İlişkiye girme isteklerini artırmak ve cinsellik hayatlarını düzene sokmak isteyen erkekler için mükemmel bir bitkidir.

İncir: Taze ya da kuru incir şeklinde tüketilerek isteğin artmasına yardımcı olur.

Sarımsak: Soğan benzer biçimde muhim bir antibiyotiktir.  Cinselliğin artmasına büyük yarar sağlar.

Muz: İsteği artıran meyvedir.

Badem: Halk arasında cinselliği artırıcı olarak bilinir.

Maydanoz: Yorgunluğu giderir.

ERKEKLERE ÖZEL FORMÜL

*1 kg. iyi kalitede bal içine 250 gram toz zencefil, 100 gr. Toz zerdeçal, 50-60 gr. Kabukları ayıklanmış ve dövülmüş kabak.

*1-2 gr. Hakiki safran, 50-60 gr. Dövülmüş kişniş. 1-2 tatlı kaşığı arı sütü, 2 tatlı kaşığı polen, 100 gr. Kabuksuz dövülmüş antep fıstığı ve 100 gr. Çam fıstığı katın. Tümünü tatlı kaşığıyla karıştırın.

*Işık görmeyecek biçimde serin ve loş bir ortamda saklayabilirsiniz. Günde 2 kez (sabah ve akşam) bir çorba kaşığı yenebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER