SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“MÜCADELEYE KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ”

“MÜCADELEYE KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ”
Bu haber 24 Nisan 2024 - 15:39 'de eklendi ve 153 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valiliği “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’nı Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu; “Zonguldak Valiliği olarak şiddetin her türlüsüne karşı mücadelemizi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı”; Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında ilgili kurum ve kuruluşlarının yetkili ve temsilcilerinin katılımıyla,

 Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Hizmet İstatistiği, Paydaş Kurum ve Kuruluşların Hizmet İstatistiği,   02/03/2020 tarih ve 2020/01 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına  Karşı Şiddetle Mücadele Konulu Valilik Genelgesinin Revize Edilmesi,  Zonguldak İli Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı 2024 Yılı Faaliyet Planı, Paydaş Kurum ve Kuruluşlarının Görüş ve Önerileri,  gündem maddelerinin görüşülmesiyle gerçekleştirildi.

Vali Hacıbektaşoğlu: “Zonguldak Valiliği olarak şiddetin her türlüsüne karşı mücadelemizi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. En büyük arzumuz, kadına yönelik şiddetin toplum olarak gündemimizden tamamen çıkmasıdır. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER