SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TRETUVAR İSTENİYOR!

TRETUVAR İSTENİYOR!
Bu haber 24 Temmuz 2018 - 17:09 'de eklendi ve 119 views kez görüntülendi.

Zonguldak belediyesi tarafından İncivez Mahallesi’nde başlattığı alt yapı ve asfalt çalışmalarını tamamlamıştı.
Alt yapı, Doğalgaz çalışmasının ardından asfalt yapım işini de bitiren Belediye’den bu kez mahalle halkı araçların gelişi güzel park etmemeleri için tretuvar yapılmasını bekliyor.
Özellikle Bülent Ecevit Üniversitesi üst kapının bulunduğu bölgede gelişi güzel araç parkını önlemek, hem de karşı yönden gelen araçların olası bir kazana neden olmamak için yol üzerinde düzenleme yapılmasının zorunlu olduğu hatırlatılıyor.
Mahalle halkı, okulların tatilde olduğu bu günlerde araç ve yaya yoğunluğu pek de hissedilmese bile okulların açılması ile birlikte yoğunluğun artacağı da düşünüldüğünde, şimdiden Bülent Ecevit Üniversitesi çevresinde olası kazalara karşı önlem alınmasının kaçınılmaz olduğunu hatırlatıyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER