SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TRAFİĞİ RAHATLATACAK PROJEDE SON 45 GÜN

TRAFİĞİ RAHATLATACAK PROJEDE SON 45 GÜN
Bu haber 16 Kasım 2021 - 17:19 'de eklendi ve 235 views kez görüntülendi.

Zonguldak trafiğine önemli ölçüde çözüm olması beklenen K-1 köprülü kavşak ile 4 sıralı tünel inşaatında artık sona doğru gelindi.

AK Parti il Başkan Yardımcısı Muammer Avcı kendisine ait sosyal medya hesabından duyurduğu çalışmalarla ilgili bilgi verirken, projenin tamamlanmasına 45 gün kaldığını duyururken, “Zonguldak merkezimizi, İkinci makas mevkiinde bulunan K-1 farklı seviyeli köprülü kavşağı ile başlayıp, 4 sıralı tünel ve bölünmüş yollarla Kilimli ilçemize bağlayacak olan projenin, tamamlanmasına 45 gün kaldı.

Cumhurbaşkanımızın daimi talimatları ile takibini gerçekleştirdiğimiz projede, tünel içlerindeki,  aydınlatma, elektromekanik işler, fiber kablo serimi, sensörler, havalandırma fan motorları, gabarilerin montajı aşamasına gelinmiştir. Yine mevcut serimi yapılan Bitüm alaşımlı sathi kaplama asfaltın, binder ve son aşınma katının serimine 17 Kasım 2021 çarşamba günü başlanacaktır. Diğer yandan projenin tamamında yapılan peyzaj, çevre düzenlemeleri, şevler ve tünellerin giriş ayna düzenlemeleri devam etmektedir.

Zonguldak’ımıza olan sevdamızı, yürüyen, biten, başlayacak olan projelerimizle göstermeye devam edeceğiz. Bu projemizi de, 31.12.2021 tarihinde bitirme hedefimiz devam etmekte olup, çalışmalar planladığı hız ve zamanlama ile devam etmektedir. Halkımızın bilgisine arz ederiz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER