SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DOĞALGAZ ÇİLESİ

DOĞALGAZ ÇİLESİ
Bu haber 11 Eylül 2018 - 17:34 'de eklendi ve 423 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta hava kirliliğinin önüne geçmeyi amaçlayan doğalgaz hattı çalışmaları bazı mahallede tamamlanıp, bazı mahallelere dahi girilmediği gözleniyor.

Doğalgaz çalışmaları yapılan mahallelerde ise yapılan kazı çalışmalarından sonra kazılan yerlerin üzerlerinin kapatılmadığı ve vatandaşlar yazın toz topraktan, kışın da çamurdan yollarda yürüyemediklerini söylüyorlar.

2013 yılında başlayan doğalgaz çalışmaları 5 yıl sürede tamamlanacak diye sözleşme yapılırken, Zonguldak merkezde daha yapılmayan birçok mahalle olduğu belirtiliyor.

Doğalgaz firmasının işi yavaş yaptığı, yapılan yerlerde doğalgaz hattının döşenmesinden sonra Belediye tarafından üzerleri kapatılıp, asfaltının yapılacağı belirtilmesine rağmen, Terakki Mahallesi’nde vatandaşlar doğalgaz firması ve Belediye’nin ilgisizliğinden dolayı kendi yollarını kendileri imece usulü kapatarak ulaşımlarını sağlamaya çalıştılar.

Doğalgaz firması Zonguldak yetkilisi Bekir Selçuk’un birileri tarafından 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olarak gösterilmiş, adaylık sıralamasına giremeyince de, şimdi yine aynı ekip tarafından Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için gösterilmeye çalışılıyor. Zonguldak’taki doğalgaz çalışmaları da işin içine siyaset girince ağırdan alındığı ileri sürülüyor.

Zonguldak Belediye Başkanlığının da yapılan sözleşmeye uyulup, uyulmaması konusunda net bir tavır göstermemesi vatandaşların hem doğalgaz firmasına, hem de Zonguldak Belediyesi’ne tepki göstermelerine neden oluyor.

Vatandaşlar “Bizim suçumuz ne?” diyerek doğalgaz firmasına ve Belediyeye tepki gösteriyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER