SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HASTANEDE YANGIN TATBİKATI

HASTANEDE YANGIN TATBİKATI
Bu haber 15 Eylül 2018 - 11:41 'de eklendi ve 128 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin katılımı ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Hastanesi’nde “arama kurtarma, yangın ve tahliye” tatbikatı gerçekleştirildi.

Senaryo gereği hastanede çıkan yangın sonrasında binada bulunanlar tahliye edildi. Yangın sebebiyle kendi imkanları ile binayı terk edemeyenler ise öncelikle itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. İtfaiye merdiveninin ulaşamadığı katlarda mahsur kalanlar ve yaralı bir kazazede ise ekibimizin devreye girmesiyle binada yangının ulaşmadığı cepheden liberatör ve sedye yardımı ile güvenli bir şekilde indirildi. Bina önünde hazır bekleyen UMKE ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı kazazedeler ambulansa alınarak diğer hastanelere sevk edildi.  Yapılan kontrollerde binada kimsenin kalmadığının anlaşılması ile tatbikat sonlandırıldı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER